3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

СРЕДБА ПОМЕЃУ ДИРЕКТОРИТЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УЧИЛИШТА И ПРЕТСТАВНИЦИ НА СВР ОХРИД

СРЕДБА ПОМЕЃУ ДИРЕКТОРИТЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УЧИЛИШТА И ПРЕТСТАВНИЦИ НА СВР ОХРИД

Владата континуирано презема мерки за да обезбеди сигурно и стабилно снабдување со топлинска енергија за граѓаните на Скопје. „Во овој момент се финализираат преговорите за...

Latest news

- Advertisement -spot_img