8.4 C
Ohrid
Tuesday, December 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Србија на списокот за следење поради преиспитувањето на властите за Европрајд

Србија на списокот за следење поради преиспитувањето на властите за Европрајд

Србија на списокот за следење поради преиспитувањето на властите за Европрајд Србија е додадена на списокот на глобалната алијанса на граѓански организации ЦИВИКУС за мониторинг...

Latest news

- Advertisement -spot_img