7.9 C
Ohrid
Thursday, December 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Србија ги укина сите ковид-мерки

Србија ги укина сите ковид-мерки

Од  3 мај 2022 година, престануваат да важат сите мерки за контрола и ограничувања за влез на лица во Србија, воведени како ремки  против...

Latest news

- Advertisement -spot_img