25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Споменик вреден 200.000 евра и висок над 20 метри ќе биде свечено откриен во кумановското село Слупчане

Споменик вреден 200.000 евра и висок над 20 метри ќе биде свечено откриен во кумановското село Слупчане

Споменик вреден 200.000 евра и висок над 20 метри ќе биде свечено откриен во кумановското село Слупчане, а кој ќе биде посветен на борците...

Latest news

- Advertisement -spot_img