14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

со што се овозможува поставување на бариери на границата со Русија.

Парламентот на Финска изгласа Закон за готовност, со што се овозможува поставување на бариери на границата со Русија

Парламентот на Финска денеска изгласа Закон за готовност, со што се овозможува поставување на бариери на границата со Русија. Законот е  усвоен со големо мнозинство...

Latest news

- Advertisement -spot_img