0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Со септемвриската пензија пензионерите добиваат повисоки пензии за 6.8 проценти

Со септемвриската пензија пензионерите добиваат повисоки пензии за 6.8 проценти, согласно новата методологија за усогласување на пензиите

Со септемвриската пензија околу 330 илјади пензионери во државата добиваат повисоки пензии за 6.8%, согласно новата методологија воведена со последните измени во Законот за...

Latest news

- Advertisement -spot_img