8.4 C
Ohrid
Tuesday, December 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Следната недела е Корпус Кристи

Следната недела е Корпус Кристи, можност за продолжување на викендот

Годинешниот празник Корпус Кристи се слави во четврток, на 16 јуни, а ова ќе биде можност за некои Хрвати да го продолжат викендот. Покрај Телата,...

Latest news

- Advertisement -spot_img