8.9 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

„Скопје 2014“

Здивот на инквизицијата Данела Арсовска, GRAND LODGE OF MACEDONIA FIAT LUX, СДСМ и ВМРО ДПМНЕ, ДЕЛ 1- ви

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска нитy риба, а ниту девојка во рацете на СДСМ и ВМРО ДПМНЕ, предизвикува тектонски пореметувања во новите политички процеси...

Latest news

- Advertisement -spot_img