-1.1 C
Ohrid
Monday, January 30, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Синдикатот на ФЦА: Очекуваме исплатата на отпремнините да заврши во следните неколку дена

Синдикатот на ФЦА: Очекуваме исплатата на отпремнините да заврши во следните неколку дена

На работниците во Фиат, кои не одлучија да заминат во Словачка и беа прогласени за технолошки вишок, во следните неколку дена ќе им биде...

Latest news

- Advertisement -spot_img