7.9 C
Ohrid
Thursday, December 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Симптоми кои може да укажуваат на згрутчување на крвта

Симптоми кои може да укажуваат на згрутчување на крвта

Згрутчувањето на крвта е многу сериозно и треба да се лекува што е можно поскоро. Во некои случаи, тие можат да се претворат во...

Latest news

- Advertisement -spot_img