9.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Се проверува нефактурираното злато за кое нема доказ за откуп

Се проверува нефактурираното злато за кое нема доказ за откуп

Државниот пазарен инспекторат во голема акција со Управата за јавни приходи и полицијата во Тетово го проверува работењето на тетовските златарници. Повеќето продавници по...

Latest news

- Advertisement -spot_img