17.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Се поставуваат 18 мерни станици во тиквешкиот регион

Се поставуваат 18 мерни станици во тиквешкиот регион

Почна поставувањето мерни станици за смарт земјоделство во општините Кавадарци, Росоман, Неготино и Демир Капија. Вкупната вредност на проектот е 10 милиони денари. Вакви мерни...

Latest news

- Advertisement -spot_img