8.3 C
Ohrid
Wednesday, December 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

се победници на Илинденскиот пливачки маратон

Кристијан Стојаноски во машка и Ивана Неделковска во женска конкуренција на натпреварувачи постари од 17 години, се победници на Илинденскиот пливачки маратон

Кристијан Стојаноски во машка и Ивана Неделковска во женска конкуренција на натпреварувачи постари од 17 години, се победници на Илинденскиот пливачки маратон, што традиционално...

Latest news

- Advertisement -spot_img