14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Сер Елтон Џон во своите мемоари „Јас: Елтон Џон“ го нарече кралот на попот Мајкл Џексон „ментално болна

Сер Елтон Џон во своите мемоари „Јас: Елтон Џон“ го нарече кралот на попот Мајкл Џексон „ментално болна, вознемирувачка личност“

Сер Елтон Џон во своите мемоари „Јас: Елтон Џон“ го нарече кралот на попот Мајкл Џексон „ментално болна, вознемирувачка личност“. Автобиографијата на Џон е полна...

Latest news

- Advertisement -spot_img