25.9 C
Ohrid
Tuesday, July 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Сенаторот Пол бара контрола на тоа како ќе се трошат парите

Сенаторот Пол бара контрола на тоа како ќе се трошат парите

Четириесетте милијарди долари наменети за воена помош за Украина не поминаа на седница во американскиот Сенат, откако републиканскиот сенатор Ренд Пол ја закочи постапка...

Latest news

- Advertisement -spot_img