1.9 C
Ohrid
Monday, January 30, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Секојдневни навики кои можат да предизвикаат хемороиди

Секојдневни навики кои можат да предизвикаат хемороиди

До 50-годишна возраст, околу половина од населението наишло на хемороиди, а чешањето е еден од симптомите на овој проблем. Хемороидите се поврзани со хроничен...

Latest news

- Advertisement -spot_img