2.9 C
Ohrid
Tuesday, January 31, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Северна Ирска е најболното отворено прашање по брегзит

Северна Ирска е најболното отворено прашање по брегзит

Сметката за несогласувањата околу трговските аранжмани по брегзит, може да ја платат компаниите и домаќинствата, па се отвора прашањето, ќе се осмелат ли Европската...

Latest news

- Advertisement -spot_img