3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Сапрофити во урината: Зошто ги има и дали има причина за паника?

Сапрофити во урината: Зошто ги има и дали има причина за паника?

Во човечкото тело постојат бројни видови сапрофитски бактерии, а се наоѓаат на кожата, вагиналната флора, гастроинтестиналниот тракт, а може да се појават и во...

Latest news

- Advertisement -spot_img