14.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Само ниски трошоци кон институциите би ги натерале да се формализираат

Само ниски трошоци кон институциите би ги натерале да се формализираат

Важна пречка за регистрирање на една микрофирма се трошоците за формализацијата, особено даноците, придонесите, парафискалните давачки и трошоците за сметководство, а во ограничен обем...

Latest news

- Advertisement -spot_img