20.9 C
Ohrid
Thursday, August 11, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Рускиот дисидент Алексеј Навални е префрлен во казнена колонија со високо обезбедување (ИЦ-6) во селото Мелехово

Рускиот дисидент Алексеј Навални е префрлен во казнена колонија со високо обезбедување (ИЦ-6) во селото Мелехово, во Владимирска област

Рускиот дисидент Алексеј Навални е префрлен во казнена колонија со високо обезбедување (ИЦ-6) во селото Мелехово, во Владимирска област, денеска за Тасс изјави претседателот...

Latest news

- Advertisement -spot_img