8.3 C
Ohrid
Wednesday, December 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Речиси еден месец откако започна учебната година

Речиси еден месец откако започна учебната година, основните и средните училишта во Македонија имаат сериозен проблем да обезбедат наставен кадар

Речиси еден месец откако започна учебната година, основните и средните училишта во Македонија имаат сериозен проблем да обезбедат наставен кадар. Учениците губат часови по...

Latest news

- Advertisement -spot_img