16.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Ревизорите утврдиле хаос во управувањето со јавните инвестиции

Ревизорите утврдиле хаос во управувањето со јавните инвестиции

Постои застој и бавна динамика на реализацијата на стратешките инфраструктурни проекти, a трошоците за проектите се зголемени поради повисока цена на чинење на изградбата...

Latest news

- Advertisement -spot_img