7.9 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Разузнавачите открија која била главната цел на Русите

Разузнавачите открија која била главната цел на Русите

Русија се бореше да одржи ефикасна офанзивна борбена моќ и проблемот најверојатно ќе стане поакутен, според британското воено разузнавање. „Покрај тоа што се соочуваат со...

Разузнавачите открија која била главната цел на Русите

Русија се бореше да одржи ефикасна офанзивна борбена моќ и проблемот најверојатно ќе стане поакутен, според британското воено разузнавање. „Покрај тоа што се соочуваат со...

Latest news

- Advertisement -spot_img