17.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Пуштена во употреба и третата хидроелектрана

Пуштена во употреба и третата хидроелектрана

Хидроелектраната „Накра“ во Грузија, трета по ред од проектот на „Фероинвест“ за овој пазар, започна со производство на електрична енергија. ХЕ „Накра“ е со инсталирана моќност...

Latest news

- Advertisement -spot_img