25.9 C
Ohrid
Tuesday, July 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Пругата кон Бугарија продолжува да се гради

Пругата кон Бугарија продолжува да се гради

Во втората половина на следниот месец ќе продолжат градежните работи на пругата кон Бугарија, со активности на првите две делници, за кои се заокружува...

Latest news

- Advertisement -spot_img