0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Преспански Јаболкобер” помина во духот на спортот

Третиот ден од традиционалниот ,,Преспански Јаболкобер” помина во духот на спортот

Третиот ден од традиционалниот ,,Преспански Јаболкобер” помина во духот на спортот. Се одигра меморијалниот фудбалски турнир ,,Благој Котларовски Баги” на кој што учество зедоа четири...

Latest news

- Advertisement -spot_img