7.6 C
Ohrid
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Предлог за одмор: Албанија не треба да се потценува

Предлог за одмор: Албанија не треба да се потценува

Чисто море, бескрајни плажи, прекрасни планини и добро вино. Албанија е медитеранска земја во југоисточна Европа на Балканскиот Полуостров, граничи со Црна Гора на...

Latest news

- Advertisement -spot_img