25.9 C
Ohrid
Tuesday, July 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Половина од пациентите со Ковид имаат најмалку еден симптом и две години по закрепнувањето

Половина од пациентите со Ковид имаат најмалку еден симптом и две години по закрепнувањето

Иако многумина се опоравија од Ковид-19 и се вратија во нормален живот, новото истражување покажува дека околу половина од пациентите кои биле хоспитализирани сè...

Latest news

- Advertisement -spot_img