14.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Покана за обука при заштита

Покана за обука при заштита, зачувување и можности за зелени бизниси – Белчишко Блато

 проект „Зачувување на Белчишко Блато со ангажирање на општина Дебрца и локалните чинители“ Обука – модул 1: БЕЛЧИШКО БЛАТО – ЗАШТИТА, ЗАЧУВУВАЊЕ И МОЖНОСТИ ЗА...

Latest news

- Advertisement -spot_img