8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Познатата слика „Три фигури“ на Ана Лепорскаја е испратена на реставрација откако било утврдено дека чуварот на неа цртал со хемиско пенкало на неговиот прв работен ден

Познатата слика „Три фигури“ на Ана Лепорскаја е испратена на реставрација откако било утврдено дека чуварот на неа цртал со хемиско пенкало на неговиот...

Познатата слика „Три фигури“ на Ана Лепорскаја е испратена на реставрација откако било утврдено дека чуварот на неа цртал со хемиско пенкало на неговиот...

Latest news

- Advertisement -spot_img