7.9 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Побрз проток на патници и на бизнисот на ГП Табановце

Побрз проток на патници и на бизнисот на ГП Табановце

Примената на заедничкиот премин го забрзува протокот на патници, но и на товарниот сообраќај, заедничката точка помеѓу граничните премини Табановце од македонска и Прешево...

Latest news

- Advertisement -spot_img