9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Петличковски: Колективниот имунитет направил да имаме мал број сериозни и смртни случаи

Петличковски: Колективниот имунитет направи да имаме мал број сериозни и смртни случаи

„Во овој момент немаме никаков значаен притисок врз здравствениот систем. Иако бројот на случаи со ковид-19 рапидно расте, до болница стигнуваат малку луѓе и...

Latest news

- Advertisement -spot_img