8.9 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Персиски теписи

Персиски теписи – историја од 2500 години

Персиски килими. Историја, квалитет, типови. И едно прашање кое сè уште ве интригира. Што навистина ги издвојува овие теписи од сите други? Бевме убедени...

Latest news

- Advertisement -spot_img