14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Парламентот на Финска изгласа Закон за готовност

Парламентот на Финска изгласа Закон за готовност, со што се овозможува поставување на бариери на границата со Русија

Парламентот на Финска денеска изгласа Закон за готовност, со што се овозможува поставување на бариери на границата со Русија. Законот е  усвоен со големо мнозинство...

Latest news

- Advertisement -spot_img