8.3 C
Ohrid
Wednesday, December 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

охридско езеро

Пловидбена незгода кај Заум во Охридско Езеро предизвикал катамаран кој превезувал туристи

Пловидбена незгода се случи попладнево околу 15 часот во водите на Охридското Езеро ,кај месноста викана Заум. Според инфорамциите до кој дојде редакцијата Охридскај...

Видео – Еколошка катастрофа се заканува на Охридско Езеро,трската ја сокрива фекалната слика!!!

Охридскај обзнани -„Илјадници кубици на фекалии преку каналот Студенчишта се слеваат во Охридското Езеро, надлежните ненадлежни“,за жал оваа еколошка кататсрофа и послужи за валкан...

Илјадници кубици на фекалии преку каналот Студенчишта се слеваат во Охридското Езеро, надлежните ненадлежни?

Охрид не заслужува да го носи епиетот Туристички центар, уште повеќе да се дичи со УНЕСКО, ако се знае фактот дека во Охридското Езеро...

(Видео)насмеани лица во Љубаништа и Горица 3, пратеници и бизнисмени мерак по донации, немале слух за лицата со телесен инвалидитет

Поставување на пристапни рампи за во вода, за лица со попреченост, за прв пат во историјата на Македонија се поставија на две плажи, првата...

Latest news

- Advertisement -spot_img