3.3 C
Ohrid
Saturday, February 4, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Откривање и пренос на моштите на Светиот првомаченик и архиѓакон Стефан

Откривање и пренос на моштите на Светиот првомаченик и архиѓакон Стефан

Откривање и пренос на моштите на Светиот првомаченик и архиѓакон Стефан Кога злите Евреи го убија со камења Свети Стефан, го оставија неговото тело да...

Latest news

- Advertisement -spot_img