7.9 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Османи и Генчовска имале договор да не ги отвораат пред јавноста во Македонија и во Бугарија текстовите од Протоколот кој е дел од преговарачката рамка и од новиот француски предлог

Османи и Генчовска имале договор да не ги отвораат пред јавноста во Македонија и во Бугарија текстовите од Протоколот кој е дел од преговарачката...

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Бујар Османи и неговата бугарска колешка Теодора Генчовска имале договор да не ги отвораат пред јавноста во...

Latest news

- Advertisement -spot_img