9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Општините не можат сами да си ја платат струјата

Општините не можат сами да си ја платат струјата

На денешната четврта седница на управниот одбор на Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС), едногласно е изгласан заклучок да се побара итен состанок со Владата...

Latest news

- Advertisement -spot_img