14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Од 29-ти јули до 1-ви август на локацијата во поранешната касарна ќе се одржи шестото издание на фестивалот „Ohrid calling“

Од 29-ти јули до 1-ви август на локацијата во поранешната касарна ќе се одржи шестото издание на фестивалот „Ohrid calling“

Од 29-ти јули до 1-ви август на локацијата во поранешната касарна ќе се одржи шестото издание на фестивалот „Ohrid calling“. На фестивалот е најавена...

Latest news

- Advertisement -spot_img