7.9 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

од кои на најмалку 30 има видливи знаци на мачење

Од масовната гробница во Изјум беа ексхумирани 436 тела, од кои на најмалку 30 има видливи знаци на мачење

Од масовната гробница во Изјум беа ексхумирани 436 тела, од кои на најмалку 30 има видливи знаци на мачење, соопштија денеска украински претставници. Гувернерот на...

Latest news

- Advertisement -spot_img