25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Од денеска

Од денеска, Албанија ги укина ограничувањата воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот

Од денеска, Албанија ги укина ограничувањата воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот.   Според одлуката на Национален комитет за справување со пандемијата, донесена...

Latest news

- Advertisement -spot_img