8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Одржана виртуелна работна средба за подготовка за Европскиот квиз на пари за 2022 година

Одржана виртуелна работна средба за подготовка за Европскиот квиз на пари за 2022 година

Денес со пријавените ментори од 73 основни и средни училишта од нашата земја и нивните ученици од 186 одделенија односно класови, се одржа виртуелна...

Latest news

- Advertisement -spot_img