13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

но не ги зајакнуваат своите права

Психолог: Девојките во теретаните го зајакнуваат своето тело, но не ги зајакнуваат своите права

Девојките во теретаните го зајакнуваат своето тело, но во исто време не ги зајакнуваат нивните права, бидејќи во нивниот вредносен систем се вовлекол некаков...

Latest news

- Advertisement -spot_img