9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Ногачески: Нека ни е честит празникот ! Нека ни е вековита Македонската Република !

Ногачески: Нека ни е честит празникот ! Нека ни е вековита Македонската Република !

Почитувани граѓани, Илинден е симбол на вечниот стремеж за слобода и за самостојност на македонскиот народ, темел на нашата државност, потврда за нашиот идентитет, нашата...

Latest news

- Advertisement -spot_img