2.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Никаде веќе не е евтино: Колку плаќаат соседите за јајца

Никаде веќе не е евтино: Колку плаќаат соседите за јајца, месо, масло и гориво?

Маслото, јајцата, брашното никогаш не се поскапи, а одеднаш палачинките се луксуз. И не само во Хрватска. Поскапо е и во Чешка, палачинките сега чинат...

Latest news

- Advertisement -spot_img