20.9 C
Ohrid
Thursday, August 11, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Низ Европа сè побрзо се шират новите две субваријанти на омикрон

Низ Европа сè побрзо се шират новите две субваријанти на омикрон, БА.4 и БА.5, во однос на другите варијанти на ковид-19

Низ Европа сè побрзо се шират новите две субваријанти на омикрон, БА.4 и БА.5, во однос на другите варијанти на ковид-19, што значи дека како што...

Latest news

- Advertisement -spot_img