20.9 C
Ohrid
Sunday, October 2, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Не е нарушена борбената готовност на армијата

Не е нарушена борбената готовност на армијата

Нашата држава со воената донација за Украина остварува најмалку три стратешки цели за што постои консензус меѓу сите релевантни парламентарни политички партии во земјата,...

Latest news

- Advertisement -spot_img