2.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

ненадлежни

Илјадници кубици на фекалии преку каналот Студенчишта се слеваат во Охридското Езеро, надлежните ненадлежни?

Охрид не заслужува да го носи епиетот Туристички центар, уште повеќе да се дичи со УНЕСКО, ако се знае фактот дека во Охридското Езеро...

Latest news

- Advertisement -spot_img