25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Нема регистрирана инфекција: Хепатитис А кај КС последен пат е регистриран за време на војната

Нема регистрирана инфекција: Хепатитис А кај КС последен пат е регистриран за време на војната

Во кантонот Сараево, хепатитис А последен пат е забележан за време на војната, изјави за N1 Весна Хаџиосмановиќ, инфектолог во Општата болница Абдулах Накаш...

Latest news

- Advertisement -spot_img