More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  независен

  Првиот охридски социјалдемократ Наумче Јованоски – Чакар ја напушта советничката група на СДСМ и заминувал како независен советник во Совет на Општина Охрид!!!

  Нов скандал ја тресе Општинската организација на СДСМ во Охрид и, повторно во улогата на скандал мајастор се јавува Претседателот на СДСМ Охрид Науме...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img